Шторм в Чорному морі завадив росіянам вивести ракетоносії – ОК «Південь»

Погіршення погоди перешкодило виведенню на бойове чергування кораблів-ракетоносіїв. Однак, підвищилася загроза від мін, які може прибити до українського узбережжя.

Про це повідомили в ОК «Південь», передає Центр журналістських розслідувань.

Наразі в морі перебуває вороже корабельне угрупування з восьми суден, серед яких немає жодного ракетоносія.

«На Чорному морі потужний шторм близько 4-5 балів. Це може бути одним із факторів, що ракетоносії не вивели на бойове чергування. Однак протягом двох-трьох годин вони можуть вийти з пунктів базування в тимчасово окупованому Криму. Ми оперативно сповіщаємо про обстановку», – розповіли в пресцентрі оперативного командування.

На Одеському та Херсонському напрямку працюють підривні команди, які займаються знешкодженням мін. Жителів південного регіону закликали дотримуватися правил безпеки та не наближатися до узбережжя більш ніж на 100 метрів.

Нагадаємо, на Одещині 300 тисяч людей залишаються без світла через російські обстріли. Після ударів дронами-камікадзе по енергетичній інфраструктурі ситуація в Одеській області залишається складною. Однак, світло поступово повертають у домівки одеситів.

ОК "Південь"

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER