В Одесі через нічні прильоти дронів у всіх городян вимкнули електроенергію

В Одесі відключено від електроенергії всіх споживачів через атаки безпілотниками російських військ енергетичної інфраструктури Одещини в ніч на 10 грудня. Наразі електропостачання є тільки на об'єктах критичної інфраструктури.

Про це повідомляє ДТЕК.

"Сьогодні вночі відбулася чергова атака РФ на об’єкти енергоінфраструктури в Одеській області. Зруйновано одразу кілька об’єктів. Через масштаб руйнувань енергоінфраструктури в Одесі відключено від електроенергії всіх споживачів крім критичної інфраструктури", – йдеться в повідомленні. 

Додається, що по населеним пунктам області також відбуваються екстрені відключення. Наразі ситуація в регіоні залишається складною.

Об'єднаними силами енергетиків ДТЕК Одеські електромережі та НЕК Укренерго, які працюють 24/7, намагаються якомога скоріше відновити електропостачання. 

Нагадаємо, в ніч на суботу, 10 грудня, російсько окупаційні війська атакували південь України іранськими дронами Shahed-136/131. В небі над Херсонською, Миколаївською та Одеською областями сили ППО збили 10 з 15 безпілотників.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER