Херсонська ОВА залишилася без двох заступників голови

З Херсонської ОВА звільнилися двоє заступників голови.

Голова Офісу Президента Андрій Єрмак погодив пропозицію голови Херсонської ОВА звільнити з посади Дмитра Бутрія. Про це йдеться у листі на імʼя Ярослава Янушевича від 7 грудня, повідомляє "Мост".

“Інформуємо, що вашу пропозицію про звільнення Бутрія Дмитра Стефановича з посади заступника голови Херсонської обласної державної адміністрації погоджено”, – йдеться у повідомленні. 

Судячи з документу, звернувся за погодженням Янушевич ще 30 листопада. 

Також заступник голови Херсонської ОВА Андрій Граділь звільнився за власним бажанням. Про це МОСТу повідомило джерело в ОВА.

Граділь відповідав за питання економіки та фінансів. У важкі перші місяці війни займався питаннями виплат заробітних плат та бюджетних проплат.

У команду Геннадія Лагути він потрапив у грудні 2021 року. 

У 2020 році його називали одним з ймовірних кандидатів на посаду голови Херсонської ОДА.

Очевидно, що був одним з найдосвідченіших посадовців в Херсоні.

З 2012 по 2017 роки Андрій Граділь очолював Управління Національного банку України у Херсонській області, спочатку у якості начальника, а потім представника.

В наступні два роки Граділь працював заступником Міністра фінансів України в уряді Гроймана. Звідки перевівся на посаду начальника управління внутрішнього аудиту Адміністрації Державної кримінально-виконавчої служби України.

Останні два роки викладав на кафедрі публічного управління та адміністрування Інституту підготовки кадрів Державної служби зайнятості України. Спочатку на посаді доцента, а потім професора кафедри.

Нагадаємо, міністр інфраструктури Кубраков отримав нову посаду.


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER