Міністр інфраструктури Кубраков отримав нову посаду

У четвер, 1 грудня, під час пленарного засідання Верховна Рада звільнила Олександра Кубракова з посади міністра інфраструктури України та одразу призначила його віцепрем’єр-міністром – міністром інфраструктури та регіонального розвитку.

Про це повідомив нардеп від фракції "Голос" Ярослав Железняк.

За його словами, звільнення Кубракова підтримали 242 депутати. Водночас за призначення проголосували 263 парламентарії.

Железняк додав, що під час голосування за призначення Кубракова на посаду віцепрем’єра – міністра інфраструктури та регіонального розвитку був присутній глава уряду Денис Шмигаль.

Зазначимо, що вчора, 30 листопада, до Верховної Ради надійшла заява Олександра Кубракова про звільнення з посади міністра інфраструктури, яку він обіймав з 20 травня 2021 року.

Додамо, що до роботи на посаді міністра Кубраков очолював Державне агентство автомобільних доріг (Укравтодор).

Ще раніше він працював у маркетингу впродовж 2004-2011 років, зокрема в компаніях "Пріоком", "Київстар" і "Фінанси та Кредит". В різні роки обіймав посади радника міського голови в КМДА, керівника проєтного офісу Міністерства юстиції України, керівника сектору телекомунікацій та IT в Офісі ефективного регулювання.

Нагадаємо, 30 листопада президента публічного акціонерного товариства "Мотор Січ" Вячеслава Богуслаєва звільнено з посади, наказом міністра оборони України генеральним директором підприємства призначено Олексія Нікіфорова.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER