ЗСУ тримають під вогневим контролем усі заїзди до Кінбурнської коси

Кінбурнська коса все ще знаходиться в окупації, хоча й Збройні Сили України намагаються звільнити територію від російських загарбників. Однак, ситуація для окупантів складається не найкращим чином.

Про це розповів голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Центр журналістських розслідувань.

Поступово Кінбурнська коса перетворюється на пастку для російських військових, адже вони не мають можливості поповнювати запаси зброї та живої сили. Всі заїзди на косу перебувають під вогневим контролем Збройних Сил України.

Однак, противник досі знаходиться на Кінбурні. За словами Віталія Кіма, всі інші деталі операції зі звільнення коси не підлягають розголошенню.

Нагадаємо, росіяни насильно вивезли 37 жителів Кінбурнської коси. Ситуація щодо бойових дій на Кінбурні потребує режиму інформаційної тиші, бо там є свої особливості.

Раніше повідомлялося, що ЗСУ мають шанс закріпитися на Кінбурнській косі та продовжити контрнаступ на лівобережі Херсонщини. Російські оборонні позиції свідчать про те, що окупанти сприймають перспективу українського контрнаступу через річку Дніпро як серйозну загрозу.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER