До весни українці мають бути готовими до відключень світла – YASNO

Навіть якщо Росія не завдаватиме нових ракетних ударів по території України, українці ще не скоро зможуть повернутися до комфортного звичного життя. Відключення світла триватимуть щонайменше до березня.

Про це розповіли в енергопостачальній компанії YASNO, передає Центр журналістських розслідувань.

Україна на днях пережила восьму хвилю ракетного терору. В результаті найважча ситуація зі світлом залишається в Одеській та Київській областях. Тому, наразі складно навіть говорити про повернення хоча б до стабілізаційних графіків. Енергетикам потрібен час, щоб відновити генерацію електроенергії.

«Є багато питань, коли ми взагалі відмовимось від графіків і буде в нас 100% світло. До кінця березня – базовий сценарій, який буде для нас гарний, якщо ми проживемо зиму та початок весни в стабілізаційних графіках», – зазначили в компанії YASNO.

Нагадаємо, енергетична система функціонує і залишається цілісною. Російські терористи в черговий раз намагалися зруйнувати енергетичну систему України. Проте, спроба не завершилася успіхом. За винятком декількох областей ситуація в цілому залишається стабільною.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER