У Херсоні за два тижні внаслідок російських обстрілів загинули 19 людей – міськрада

У неділю, 4 грудня, загарбники знову обстріляли деокупований Херсон. На щастя, минулося без жертв, але за останні два тижні у результаті ударів військ РФ 19 людей загинули та ще 39 отримали поранення.

Про це повідомляє Херсонська міська рада.

"Протягом сьогоднішнього дня у Херсоні зафіксовано 5 обстрілів. Зокрема, ворог обстріляв будинки по вул. Фабричній, Портовій, Сенявіна. Постраждалих немає", – йдеться в повідомленні.

У суботу, 3 грудня, прильоти російських снарядів фіксували на пров. Портовому, просп. Шевченка, вул. П. Орлика, Яружній, Причальній, Чайковського, Героїв Крут, Офіцерській, в районі Воєнки, вул. Дружби, Гаспринського, Тираспольській.

За даними міськради, загалом із 20 листопада по 4 грудня (станом на 14:00) зафіксовано 169 "прильотів". У результаті російських обстрілів загинуло 19 людей. Ще 39, серед яких одна дитина, отримали поранення.

Нагадаємо, 3 грудня внаслідок чергових обстрілів Херсона були пошкоджені електромережі й місто знову залишилося без світла.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER