Херсон залишився без електрики через обстріли окупантів

Кожного дня російські війська завдають вогневих ударів з лівого берега Дніпра по звільненому Херсону. В місті лише відновлюють інфраструктуру, як окупанти змінили ціль і почали обстрілювати електростанції.

Про це повідомили в ОК «Південь», передає Центр журналістських розслідувань.

Постійними обстрілами ворог намагається тримати в напрузі мешканців Херсона. В результаті вчорашнього обстрілу були пошкоджені електромережі й місто знову залишилося без світла. Бригади енергетиків працюють над тим, щоб повернути світло в домівки жителів обласного центру.

«Як би не хотілося порадіти тому, що відновлюються елементи інфраструктури, зокрема й критичної, треба пам’ятати, що гібридна війна має свої ознаки та інформаційний фронт. Саме ці повідомлення дратують ворога і він намагається негайно зреагувати. Як тільки відновили електрику в Херсоні, росіяни почали бити по відповідних об’єктах інфраструктури», – розповіла речниця ОК «Південь» Наталія Гуменюк.

Нагадаємо, у звільненій Снігурівці на Миколаївщині відновили електропостачання. 2 грудня, місто Снігурівка в Миколаївській області приєднали до електромережі. Щоправда, світло з’явилося не у всіх районах міста.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER