У звільненій Снігурівці на Миколаївщині відновили електропостачання

Сьогодні, 2 грудня, місто Снігурівка в Миколаївській області приєднали до електромережі. Щоправда, світло з’явилося не у всіх районах міста.

Про це повідомив керівник Снігурівської міської військової адміністрації Іван Кухта, передає Центр журналістських розслідувань.

«Світлу в Снігурівці бути! Близько 16:00 в місті Снігурівка з'явилося світло. Поки що лише в окремих мікрорайонах, але це великий шлях, який ми проходимо успішно», – розповів Іван Кухта.

Спеціалісти працюють над відновленням електропостачання в навколишніх селах.

Варто додати, що Сили оборони України звільнили Снігурівку від російських загарбників 10 листопада. З того часу триває поступове відновлення інфраструктури міста.

Нагадаємо, в Снігурівці росіяни розграбували виправну колонію, засуджених вивезли до Херсона. Під час окупації міста Снгіурівка російські війська розграбували приміщення виправної колонії №5.

Раніше повідомлялося, що у звільненій Снігурівці почали видавати пенсії та запрацювала швидка допомога. Звільнені з окупації міста та села Миколаївської області поступово повертають до цивілізації. 15 листопада, у місті Снігурівка та ще двох населених пунктах, почали видавати пенсії.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER