На Одещині через генератор загинули чоловік та хлопчик

Через постійні відключення електроенергії українці намагаються знайти альтернативні способи опалення житла. Багато хто для цього використовує генератори, які не є зовсім безпечними й можуть призвести до трагічних наслідків. Через неправильне застосування генератора на Одещині загинули літній чоловік та підліток.

Про трагедію повідомляє УНІАН, передає Центр журналістських розслідувань.

Випадок трапився в селі Лиманка Одеської області. Родичі знайшли в гаражі без свідомості 77-річного чоловіка та 14-річного хлопчика. Оглянувши двох потерпілих, медики змогли констатувати лише смерть, яка настала за декілька годин до їхнього приїзду.

В поліції офіційно підтвердили, що чоловік та хлопчик загинули через використання генератора. Правоохоронці за фактом нещасного випадку розпочали розслідування.

Нагадаємо, уряд звільнить від оподаткування генератори та електрообладнання. В Кабінеті Міністрів вирішили скасувати податки на ввезення в Україну генераторів, акумуляторів та іншого обладнання, необхідного при проблемах з електрикою.

Раніше повідомлялося, що влада закликає мешканців Миколаївщини на зиму запастись генераторами. Через обстріли можуть виникати надзвичайні ситуації.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER