Армія Росії не зможе втримати лівобережну частину Херсонщини – ОК «Південь»

Ворог будує оборонні позиції на лівому березі Дніпра, проте це не допоможе йому втримати захоплені території. Адже українській артилерії вдалося встановити контроль над позиціями окупантів.

Про це розповіли в ОК «Південь», передає Центр журналістських розслідувань.

Окупанти замінували берегову лінію та активно облаштовують оборонні позиції через 15-20 кілометрів від берегової лінії.

«Росіяни вже розуміють провал своєї воєнної стратегії. Деокупація правобережжя України на південному напрямку повертає ворога до розуміння, що ЗСУ продовжують встановлювати вогневий контроль за транспортними артеріями противника. Українська артилерія вже може сягати тих рубежів, які вони будують на лівому березі Дніпра, в районі Вірменська. На правому березі Дніпра вони будували багатошарову оборону, якою й відступали», – заявили в ОК «Південь».

Нагадаємо, на Кінбурнській косі триває військова операція в режимі тиші. Збройні Сили України намагаються звільнити останній "острівок" захоплений окупантами в Миколаївській області.

Раніше повідомлялося, що ворог залишає оборонні рубежі на лівому березі Дніпра. Російська війська відходять вглиб від лівого берега Дніпра та залишають раніше облаштовані оборонні рубежі.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER