На Кінбурнській косі триває військова операція в режимі тиші – ОК «Південь»

Збройні Сили України намагаються звільнити останній "острівок" захоплений окупантами в Миколаївській області. Триває військова операція на Кінбурнській косі.

Про це повідомили в ОК «Південь», передає Центр журналістських розслідувань.

Несприятлива погода сприяє просуванню українських сил, адже окупанти не можуть підтягнути додаткові резерви. Коса оточена водою, тому не здатна утримувати велику кількість військ.

«Специфіка ситуації полягає у тому, що це географічні особливості. Підтягування туди сил ворог здійснює з тієї території, яка тимчасово окупована, тому він може собі дозволяти поновляти резерви навіть після того, як ми наносимо ураження…» – розповіла прессекретар ОК «Південь» Наталя Гуменюк.

Як тільки буде результат військової операції на Кінбурнській косі, ЗСУ одразу про це прозвітують. Наразі військове командування просить дотримуватися інформаційної тиші.

Варто додати, як тільки звільнять всю Миколаївську область, це дозволить зробити безпечним «зерновий коридор» з місцевих портів.

Нагадаємо, ЗСУ завдали удару по Кінбурнській косі: знищено окупантів, які обстрілювали порти та зернові баржі. Саме з Кінбурнської коси окупанти обстрілювали портові буксири та зернові баржі, що курсували в Дніпро-Бузькому лимані.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER