На Херсонщині окупанти розстріляли гуманітарну точку, де видавали хліб

Сьогодні, 19 листопада, російські загарбники завдали удару по пункті видачі гуманітарної допомоги, що знаходиться в селищі Білозерка Херсонської області. В результаті атаки поранення отримали п’ятеро людей.

Про це повідомив радник Офісу Президента Кирило Тимошенко, передає Центр журналістських розслідувань.

«Російські терористи обстріляли гуманітарну точку під час роздачі хліба. Сталося це в Білозерці на Херсонщині. Внаслідок підступного обстрілу поранено 5 осіб», – зазначив Тимошенко.

Окрім цього 18 листопада на відрізку дороги Берислав-Зміївка автомобіль наїхав на міну, залишену окупантами. В результаті одна людина загинула, ще одного пасажира авто госпіталізували з пораненнями.

Нагадаємо, у звільненому Херсоні вже працюють 12 пунктів видачі гуманітарної допомоги. Робота у районах міста у цьому напрямку ведеться через голів ОСББ та за сприяння квартальних.

Раніше повідомлялося, що на Херсонщині військові РФ розстріляли в будинку сімох цивільних. Одна із загиблих – неповнолітня дівчина.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER