Окупанти розгромили сервісний центр на Миколаївщині та викрали унітаз

У звільнене містечко Снігурівка Миколаївської області поступово повертаються органи державної влади. Після відступу окупантів чимало адмінприміщень розграбовані та пошкоджені. Не став винятком і сервісний центр Пенсійного фонду.

Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду в Миколаївській області, передає Центр журналістських розслідувань.

Окупанти  винесли з приміщення сервісного центру абсолютно все: від комп’ютерної техніки до унітазів. Працівники намагаються відновити роботу установи у Снігурівці.

«Вибиті вікна, викрадена вся комп'ютерна техніка, меблі, розкидані по приміщенню документи – те що залишили після себе окупанти!» – розповіли в Пенсійному фонді.

Варто додати, що працівниками сервісного центру складено списки пенсіонерів, які через окупацію не отримували пенсію більш як пів року. Тому, найближчим часом виплати будуть поновлені.

Нагадаємо, пенсії жителям Херсонської області виплатять невідкладно. Пенсії мешканцям звільненої частини Херсонської області виплатять одразу після отримання дозволу від військових.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER