Пенсії жителям Херсонської області виплатять невідкладно – міністр

Пенсії мешканцям звільненої частини Херсонської області виплатять одразу після отримання дозволу від військових. В Херсоні вже почало працювати стаціонарне відділення Укрпошти.

Про це повідомляє пресслужба Мінреінтеграції, передає Центр журналістських розслідувань.

Укрпошта готова наступного тижня організувати та забезпечити доставку пенсій жителям Херсонщини. Мобільні відділення пошти почнуть роботу як тільки дозволять військові.

«Загалом на Херсонщині наразі працюють відділення Укрпошти різних форматів у 79 населених пунктах. Зокрема, нещодавно свої двері для клієнтів знову відкрило стаціонарне відділення в смт Велика Олександрівка Бериславського району», – розповіли в Міністерстві.

Мешканці Херсонської області, які раніше отримували пенсію на картку, зможуть отримати гроші на руки. Для цього потрібно звернутися у сільську чи міську раду з заявою про отримання пенсії готівкою.

Нагадаємо, в Укрзалізниці анонсували відновлення руху поїздів до Херсону. Незабаром до звільненого Херсону почнуть знову курсувати потяги. На швидкість відновлення залізничного сполучення впливає розмінування території та усунення пошкоджень колії.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER