ДБР розшукує на Миколаївщині поліцейського, який працював з колаборантами

В Миколаєві та Миколаївській області проводять стабілізаційні заходи, щоб виявити зрадників та прихильників «русского міра». Державне бюро розслідувань розшукує поліцейського зі Снігурівки.

Про це повідомили в пресслужбі ДБР, передає Центр журналістських розслідувань.

Поліцейський, який працював на колаборантів в Снігурівці, особисто запрошував працівників ДБР вручити йому підозру в той час, коли місто ще перебувало в окупації.

Державне бюро розслідувань відгукнулося на прохання зрадника, однак він не дочекався приїзду поліцейських.

«До речі, нещодавно один з колаборантів зі Снігурівки запрошував працівників ДБР особисто передати йому повідомлення про підозру. Працівники ДБР вже розшукують зрадника, аби виконати його прохання», – розповіли в ДБР.

Варто додати, що до Херсонської області повертається мирне життя. На звільнені території повертаються влада, правоохоронці та бійці Територіального управління ДБР.

Нагадаємо, ексочільника СБУ в Харківській області заарештували. Суд обрав запобіжний захід для колишнього керівника управління Служби безпеки України в Харківській області Романа Дудіна.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER