Укрпошта випустить марку «Херсон – це Україна»

Сьогодні історичний день для України, адже підрозділи Збройних Сил України увійшли до Херсону. З цієї нагоди в Укрпошті анонсували випуск нової марки.

Про це компанія повідомила у своєму Telegram, передає Центр журналістських розслідувань.

В Укрпошті заявили, що давно готові до звільнення Херсону, а тому нову марку підготували ще раніше. Компанія чекала, коли українські військові звільнять обласний центр.

«Захоплювались нескореними херсонцями, коментували та вдосконалювали ескіз, сподівались, із завмиранням серця стежили за просуванням ЗСУ, омріювали день, коли у місті знову майорітиме український прапор, – і ось, з невимовною любов’ю до наших людей презентуємо новинку», – розповіли в Укрпошті.

На новій марці зображені скибки кавуна, на кожній з яких є сюжети з окупації Херсону. Насіння має вигляд ракет, якими російські загарбники так щедро обстрілювали Херсонщину. Загальний тираж марки складає 150 тисяч екземплярів. Її автором є Андрій Сагач. Наразі марка ще не надійшла в обіг.

Нагадаємо, в Укрпошті продемонстрували новорічну марку, яку створила школярка з Миколаєва. Укрпошта оголосила результати завершення конкурсу на кращу новорічно-різдвяну марку. Переможницею конкурсу стала одинадцятикласниця з Миколаєва.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER