В Укрпошті продемонстрували новорічну марку, яку створила школярка з Миколаєва

Укрпошта оголосила результати завершення конкурсу на кращу новорічно-різдвяну марку. Переможницею конкурсу стала одинадцятикласниця з Миколаєва.

Про це повідомляє гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський, передає Центр журналістських розслідувань.

До фіналу конкурсу вийшли п’ять робіт талановитих українських школярів: «Колядники й український воїн», «Щастя — це бути разом», «Дитячі мрії», «Роз’єднані війною» і «Під захистом Святого Миколая».

Перемогу отримала Валерія Михайлова з Миколаєва, яка після початку війни змушена була покинути рідне місто та виїхати закордон. Свою роботу дівчина назвала «Роз’єднані війною».

«Глибину цього задуму, як і емоції самої авторки, рідне місто якої з початку війни НЕ обстрілювали лише 46 днів, може зрозуміти кожний», – зазначив Смілянський.

Нагадаємо, Укрпошта запустила передзамовлення на нові набори. В Укрпошті вже можна передзамовити нові поштові набори «Кримський міст на біс!». Набір включає марковий аркуш, художній конверт та листівку.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER