У Херсоні після відступу залишилися російські солдати, переодягнені в цивільне

Не всі окупанти покинули місто. Частина російських військових залишається в Херсоні. Для маскування вони використовують одяг цивільних жителів.

Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає Центр журналістських розслідувань.

В різних районах Херсона люди бачили озброєних осіб в цивільному одязі. Також в під’їздах є сховки з російською формою та бронежилетами.

«За даним нашого підпілля у різних районах міста помічено людей у цивільному одязі зі зброєю. Також, по смітниках та в окремих підходах захована російська уніформа, шоломи та бронежилети. Росіяни можуть спробувати створити картинку, що нібито місцеве населення відбивається від ЗСУ», – розповіли в Центрі спротиву.

Залишені в Херсоні солдати є смертниками, яких залишило командування, пообіцявши забезпечити шляхи відступу. Місцевим партизанам відомі місця переховування окупантів, інформацію про них передадуть підрозділам ЗСУ.

Нагадаємо, ЗСУ увійшли до Херсону. Херсон повертається під контроль України. Підрозділи українських захисників зайшли в місто. Інформацію офіційно підтвердили в Головному управлінні розвідки.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER