Офіційно: ЗСУ увійшли до Херсону

Херсон повертається під контроль України. Підрозділи українських захисників зайшли в місто. Інформацію офіційно підтвердили в Головному управлінні розвідки.

Про це повідомляє пресслужба ГУР, передає Центр журналістських розслідувань.

Українська розвідка звернулася до російських військових, які все ще залишаються в місті, та порадила їм тікати від ЗСУ. Єдиним шансом уникнути загибелі є здача в полон.

«Херсон повертається під контроль України, до міста заходять частини ЗСУ. Шляхи відступу російських окупантів – під вогневим контролем української армії. Будь-які спроби протидіяти Збройним силам України буде припинено. Кожен російський військовослужбовець, який чинитиме опір, буде знищений. Ви маєте єдиний шанс уникнути загибелі – негайно здатися в полон», – йдеться в повідомленні ГУР.

Нагадаємо, жителі Херсону вийшли на вулиці з українськими прапорами. Мешканці Херсону вже чекають на Збройні Сили України. Люди з українськими прапорами в руках вийшли в центр міста.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER