На Миколаївщині для ДСНС придбали шість нових кросоверів по мільйону за штуку

 

Одночасно два загони Головного управління ДСНС у Миколаївській області придбали шість кросоверів Skoda Karoq в комплектації Style на загальну суму 6,8 млн грн у відомої одеської фірми Олександра Кауфмана.

Закупівлі провели без конкурсу та без залучення електронної процедури, з маркуванням «Українська визвольна війна», повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на дані сервісу ProZorro.

По три однакових Skoda Karoq у комплектації Style 1.4 TSI/110 KW 8AQ придбали 4-й державний пожежно-рятувальний загін ГУ ДСНС у Миколаївській області, що базується у Вознесенську, та у 5-й ДПРЗ ГУ ДСНС, який розташовується у Первомайську.

Кожна закупівля обійшлася в 3,43 млн грн.

Постачальником нових, випущених цього року автомобілів обрана одна фірма: дочірнє підприємство «Базіс Авто», зареєстроване в Одесі. Фірма створена відомою одеською "АВТОГРУП 3С", бенефіціаром якої є бізнесмен Олександр Кауфман.

Зазначимо, що контракти передбачають 49% передопла​ти. В обох випадках договори  укладені 4 листопада в Одесі.

Вознесенці обрали два авто кольору «синя лава» та один «сірий стальний», первомайці – обмежилися білими. 

 

Дилери підкреслюють такі особливості даної моделі, як сучасний автентичний дизайн та комфорт, маневреність під час пересування містом, клімат-контроль, підігрів сидінь, просторий багажник.

Нагадаємо, автосалони Олександра Кауфмана часто виступають постачальниками дорогих авто для бюджетних установ. ЗМІ вказують на ймовірні родинні зв’язки підприємця з Борисом Кауфманом, який входить до ТОП-100 найбагатших бізнесменів України. Відомо, що той підтримав на минулих місцевих виборах мера Одеси Генадія Труханова, а також пов’язаний з відчуженням Одеського аеропорту


Андрій Попов

У журналістиці понад 20 років. Тематика: економіка, місцеве самоврядування, розвиток міста, ефективність використання публічних коштів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER