В Північній Кореї почали шити зимову форму для російських військових

Північна Корея допомагає Росії не лише озброєнням, але й укомплектуванням для російських військових. Зокрема, фабрики Пхеньяну почали відшивати зимову форму для окупантів з РФ.

Про це повідомляє видання Radio Free Asia, передає Центр журналістських розслідувань.

До пошиття зимової форми задіяли щонайменше три фабрики у Пхеньяні. Ймовірно до цього залучені фабрики й в інших містах Північної Кореї.

Російських загарбників забезпечуватимуть білизною, формою та взуттям. Матеріали та сировину для їх пошиття надає Росія.

Після того як одяг відшиють його відправлять у РФ залізницею через вузький перешийок, що з’єднує Північну Корею та Росію. Варто додати, що залізничне сполучення мж двома країнами запрацювало лише недавно. До цього шлях був заморожений з часів епідемії коронавірусу.

За інформацією видання зимову форму для росіян у великій кількості шиють і в місті Моранбонг. Фабрика працює над замовленнями останній місяць.

Нагадаємо, КНДР постачає озброєння Росії. Росія відчуває катастрофічну нестачу озброєння необхідного для продовження війни в Україні. У зв’язку з цим держава-агресор намагається знайти боєприпаси в інших країнах з диктаторським режимом.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER