КНДР постачає озброєння Росії – Reuters

Росія відчуває катастрофічну нестачу озброєння необхідного для продовження війни в Україні. У зв’язку з цим держава-агресор намагається знайти боєприпаси в інших країнах з диктаторським режимом. Вперше за багато років зафіксували рух потяга з КНДР до Росії.

Про це повідомляє видання Reuters, передає Центр журналістських розслідувань.

Раніше США заявили про наявність підтвердженої інформації щодо постачання артилерійських снарядів з КНДР.

На коліях російської станції, що знаходиться біля кордону з Північною Кореєю, помітили три критих вагони й контейнери. Вони розміщувалися на сусідній колії з щойно прибулим потягом.

«Неможливо визначити, чи відбувалася передача матеріалу, і місця стоянки цих складів поїздів могли не бути пов’язаними з цим», – розповіли в Reuters.

Варто додати, що так званий міст-дружби між Росією та Кореєю був закритий для залізничного сполучення в лютому 2020 року під час епідемії коронавірусу.

Нагадаємо, Іран в обмін на дрони та балістичні ракети хоче від РФ допомоги в створенні ядерної зброї. Іран звертався до Росії за допомогою у придбанні додаткових ядерних матеріалів і виробництві ядерного палива.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER