Переплутав із лисицею: на Одещині мисливець поцілив у 13-річну дівчинку

В Одеській області чоловік на полювання помилково вистрілив у 13-річну дівчинку, переплутавши її з лисицею. Дитину госпіталізували.

Про це повідомляє Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Так, у понеділок, 7 листопада, до єдиної диспетчерської Центру екстреної медичної допомоги надійшов дзвінок з Ширяївського району про поранення дитини.

"На місці з’ясувалося, що 13-річна дівчинка отримала вогнепальне поранення правої та лівої гомілок, а також передньої черевної стінки. Зі слів сусіда, він був на полюванні і стріляв у лисицю, але випадково влучив у дитину", – йдеться у повідомленні.

Медики надали дитині першу допомогу та госпіталізували до Ширяєвської центральної районної лікарні.

Нагадаємо, в Києві між цивільним водієм позашляховика і військовим, який був за кермом легковика, виник дорожній конфлікт через першочерговість проїзду на дорозі. Внаслідок перепалки водій та пасажири "Лексуса" побили військовослужбовця, а потім керманич позашляховика вистрелив у опонента та втік з місця події. Потерпілий від отриманих травм помер на місці.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER