Не поділили дорогу: в Києві троє молодиків побили і застрелили військовослужбовця

У Києві між цивільним водієм позашляховика і військовим, який був за кермом легковика, виник дорожній конфлікт через першочерговість проїзду на дорозі. Внаслідок перепалки водій та пасажири "Лексуса" побили військовослужбовця, а потім керманич позашляховика вистрелив у опонента та втік з місця події. Потерпілий від отриманих травм помер на місці.

Про це повідомляє стоична поліція.

Так, 21 жовтня, близько 16:00 години до поліції Києва надійшло повідомлення про стрілянину на проспекті Глушкова. 

Прибувши на місце поліцейські попередньо з’ясували, що за кілька хвилин до інциденту між військовим, водієм "Хюндай", та водієм "Лексус" виник конфлікт щодо першочерговості проїзду на дорозі. Водій та пасажири "Лексус" побили військового, а потім керманич позашляховика здійснив постріл у бік опонента та разом з товаришами втік на автомобілі. Лікарі надавали потерпілому медичну допомогу, але не змогли його врятувати.

За отриманим орієнтуванням патрульні зупинили автомобіль "Лексус". Слідчі затримали водія та двох пасажирів.

Зазначається, що слідчі Голосіївського управління поліції розпочали кримінальні провадження відносно двох пасажирів за ч. 4 ст. 296 – хуліганство, та відносно водія за ч. 1 ст. 115 – умисне вбивство Кримінального кодексу. Санкція найбільш тяжкої статті передбачає покарання у вигляді 15-ти років позбавлення волі.

Нагадаємо, в Києві правоохоронці затримали працівницю столичного ЦНАПУ через антиукраїнські заклики. Жінка після початку повномасштабного вторгнення створила у соцмережі власний фейковий акаунт.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER