В Мінінтеграції розповіли умову, за якої можуть розпочатися переговори з Росією

У відповідь на постійні пропозиції переговорів від Росії та її представників в Міністерстві  інтеграції надали свій коментар. Початок переговорів з державою-агресором можливий при виконанні головної вимоги.

Про це розповіла міністерка Ірина Верещук, передає Центр журналістських розслідувань.

Україна не збирається йти на жодні територіальні поступки, про які часто можна почути від західних партнерів. В тому числі Україна не має наміру відмовлятися ні від Криму, ні від Донбасу. Тому, переговорний процес розпочнеться лише тоді, коли Росія залишить окуповані землі.

«Українці в цьому чіткі та одностайні: ми не торгуватимемо нашим народом та частиною наших регіонів, як у Криму, так і на Донбасі. Путін націлений не лише на землі, не маємо ілюзій, що компроміс можливий. Путін має намір знищити нас як державу. Для нас це питання життя чи смерті», – зазначила Ірина Верещук.

Нагадаємо, Адміністрація Байдена закликає Зеленського продемонструвати відкритість до переговорів. США в приватному порядку закликали керівництво України розпочати переговорний процес з Росією.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER