Адміністрація Байдена закликає Зеленського продемонструвати відкритість до переговорів

США в приватному порядку закликали керівництво України розпочати переговорний процес з Росією та публічно не відмовлятись від мирних переговорів з Путіним.

Про це повідомляє Washington Post з посиланням на власні джерела, передає Центр журналістських розслідувань.

Таким чином американські офіційні особи не хочуть підштовхувати Київ до переговорів, а лише зміцнити моральну перевагу України перед міжнародними прихильниками.

США прагнуть забезпечити підтримку українського уряду перед іншими країнами, де щоразу більше виникають страх про затягування війни на довгі роки. Зокрема, відмова від переговорів Володимира Зеленського глибоко стурбувала частину Європи, Латинської Америки та Африки. Адже війна завдала серйозного удару по світовій економіці та викликала страх перед ядерною війною.

Варто додати, що публічно офіційні особи США заявляють про готовність підтримувати Україну коштами та озброєнням до того часу, скільки це буде потрібно.

Нагадаємо, Росія має складнощі із забезпеченням армії. В Росії виникли проблеми з укомплектуванням армії, в тому числі і мобілізованих військових.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER