На Херсонщині колаборантка продала обладнання Новокахівської лікарні та втекла до Росії

В окупованій Новій Каховці колаборантка, яку російські загарбники призначили «директором» центральної міської лікарні, продала медичне обладнання (апарати МРТ, КТ, УЗД тощо) сімферопольській центральній клінічній лікарні і втекла на територію Російської Федерації, пише сайт "Новини Херсона".

Відомо, що до повномасштабної війни Росії в Україні колаборантка очолювала дитяче психіатричне відділення в Одеській обласній психіатричній лікарні № 2. У середині червня вона прибула до Нової Каховки і була представлена ​​колективу міськлікарні як «керівник» медичного закладу. У місті жінку добре знали, вона народилася тут і навіть встигла попрацювати у лікарні. Її батько, який очолював психіатричний диспансер, свого часу нарікав, що дочки не дають змоги зробити кар'єру.

У пошуках професійного зростання вона поїхала до Одеси і працювала там, поки не випала нагода стати «головним лікарем» – ціною зради своєї країни.

Нагадаємо, на Херсонщині рибовод з окупаційного “міністерства” отримав підозру у колабораціонізмі.


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER