Чехія визнала терористичним російський режим

Парламент Чехії ухвалив резолюції про визнання російського режиму терористичним. Депутати різко засудили агресію Росії та її жорстокі атаки на мирне населення.

Про це повідомляє видання Ceske Noviny, передає Центр журналістських розслідувань.

В парламенті Чехії зазначили, що обстріли енергетичної інфраструктури та Запорізької АЕС становлять загрозу не лише для України, але й для країн Європи.

«Комітет у закордонних справах визначає нинішній російський режим як терористичний відповідно до резолюції Парламентської асамблеї Ради Європи», – йдеться в тексті прийнятої резолюції.

В документі також вказано дії російських окупантів прямо підпадають під ознаки воєнних злочинів та злочинів проти людяності й обов’язково повинні бути покарані. Окрім цього Палата депутатів парламенту Чехії підтримала створення Спеціального трибуналу для притягнення винних у військових злочинах до міжнародної відповідальності.

Нагадаємо, Польща визнала владу РФ терористичним режимом. Цинічні заяви та вчинки Росії підтверджують, що вона є терористичною державною на чолі з диктатором. Країни ЄС одна за одною визнають російську владу терористами.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER