Польща визнала владу РФ терористичним режимом

Цинічні заяви та вчинки Росії підтверджують, що вона є терористичною державною на чолі з диктатором. Країни ЄС одна за одною визнають російську владу терористами. Сьогодні це питання розглядав сенат Польщі.

Повідомляє Польське Радіо, передає Центр журналістських розслідувань.

Сенатори одноголосно проголосували за резолюцію, якою визнали владу Російської Федерації терористичним режимом.

«Україна сьогодні є найважливішим місцем, яке захищає демократію і свободу. Російські загарбники тероризують жителів українських міст, бомбардуючи цивільні об'єкти: дитячі садки, школи, театри та житлові масиви. Бандити в російській формі катують і вбивають військовополонених і мирних жителів окупованих територій. Викрадають українських дітей. Щоб виховати їх на режимі яничарів. Депортують, переселяють і відправляють українських громадян у віддалені райони росії», – йдеться в тексті резолюції.

В той самий час в документі міститься заклик до міжнародного співтовариства підтримати Міжнародний кримінальний суд в розслідуванні злочинів проти України.

Нагадаємо, в Росії пройшли навчання з нанесення масованого ядерного удару. В Росії провели навчання у відповідь на ядерні тренування НАТО.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER