Подоляк: будь-яка пропозиція диплломатичного завершення війни – це програш України і прийняття ультиматумів РФ

Будь-яка пропозиція дипломатичного врегулювання повномасштабної війни означає програш України та прийняття ультиматумів Росії. 

Про це заявив ражник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

"Будь-яка пропозиція "дипломатичного врегулювання" насправді означає одне: Україна має здатися, прийняти ультиматуми Росії, а агресор – уникнути покарання. Тобто це тільки про тріумф Путіна (президента РФ Володимира Путіна – ред.) і колапс міжнародного права. Навіщо? Україна вже ефективно контрнаступає, просто продовжуйте допомагати" , – зазначив він.

Нагадаємо, державний секретар США Ентоні Блінкен заявив про відсутність ознак того, що Росія готова припинити свою агресію в Україні і перейти до дипломатії.

Раніше Міністерство закордонних справ України відповіло очільнику російського МЗС Сергію Лаврову. Той в інтерв‘ю на «Россия 1» сказав, що не виключає, що президент України Володимир Зеленський передумає і погодиться на переговори з Кремлем.

Сам глава держави днями вкотре підтвердив, що переговорів із Путіним вести не буде.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER