Заяви росіян про евакуацію з Херсону є маніпуляцією – Буданов

Росіяни активно поширюють в інформаційному просторі панічні заяви про відступ з Херсону і виведення військ. Однак, подібній інформації не варто надто довіряти.

Про це розповів керівник ГУР Кирило Буданов, передає Центр журналістських розслідувань.

Насправді окупанти нарощують війська, щоб завдати удару ЗСУ, які йдуть в наступ. Кирило Буданов навів приклади інформаційної операції.

«Наприклад, виводять "Промсвязьбанк", інші фінансові структури, які росіяни туди завели. Причому як виводять – вивозять готівку, сервери, так звану окупаційну владу, переводять – саме переводять – всіх, хто не ходить, важко поранених вивозять, намагаються якнайшвидше виписувати з лікарень тих, хто може ходити, і проводять цю шалену інформаційну кампанію, тобто створюють ілюзію того, що все зникло, а навпаки, навпаки, заводять туди нові військові підрозділи і готують вулиці. міста до оборони», – зазначив керівник ГУР.

Нагадаємо, Росія не зможе повністю позбавити Україну опалення та електрики. Терористичні акти Росії спрямовані в першу чергу на поширення паніки й страху серед населення.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER