Росія не зможе повністю позбавити Україну опалення та електрики – ГУР

Терористичні акти Росії спрямовані в першу чергу на поширення паніки й страху серед населення. Такої думки дотримуються в Головному управлінні розвідки.

Про це в інтерв’ю повідомив керівник ГУР Кирило Буданов, передає Центр журналістських розслідувань.

За словами Буданова, все що зараз робить Росія – це терористичні акти,  оскільки в основному ворожі удари спрямовані на український енергетичний сектор та припинення експорту електрики.

Мрія росіян – погрузити Україну в холод та темряву, однак вона ніколи не здійсниться. Адже українські служби працюють у цілодобовому режимі та роблять все можливе, щоб швидко усунути пошкодження.

«Ускладнення справді є, але критичного поки що нічого немає. До речі, цікавий момент: весь попередній період росіяни здебільшого били по військових об'єктах, меншою кількістю – по цивільних. А зараз по військових вони взагалі не б'ють, а б'ють тільки по цивільних. Це ще раз підтверджує моє твердження, що Росія є державою-терористом і використовує терористичні методи для досягнення своєї мети», – наголосив Кирило Буданов.

Нагадаємо, Буданов назвав приблизну дату завершення війни. До кінця цього року ЗСУ значно просунуться вперед.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER