“Вивозять все, що є”: Кім про настрої армії РФ на окупованій Херсонщині

На Херсонщині російсько-окупаційна влада перекидає свої війська на лівий берег Дніпра. Армія РФ продовжує мародерити та обкрадати український народ в окупованому регіоні.

Про це у прямому ефірі заявив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Голова ОВА розповів, що на окупованій Херсонщині росіяни продовжують мародерство і терор місцевого населення.

На жаль, зараз там йде повним ходом мародерство. Росіяни, коли виїжджають, вони вивозять все, включаючи ламінат, двері, я мовчу про унітази і холодильники. Вони дійсно мародерять там, де жили і вивозять все, що є", – поділився Кім.

Так, рашистські воєнкори рекомендують окупантам "евакуювати" з Херсону музейні цінності та рештки князя Потьомкіна.

Крім цього, голова ОВА додав, що наразі на Херсонщині панує повне безвладдя, від якого страждає український народ.

Росіяни, розуміючи, що вони не повернуться, ведуть себе жахливо. Ми притягнемо всіх до відповідальності", – зазначив Кім. 

За словами Віталія Кіма, наразі на Херсонщині боєздатні частини російської армії виводяться на лівий берег Дніпра. На правий берег в тій же кількості завозяться мобілізовані, для того, щоб тримати лінію фронту і посилювати оборону.

Вони не збираються здаватися. Вони збираються похоронити там купу мобілізованих людей. Мобілізовані з цим не згодні, але в них немає вибору", – додав голова ОВА.

Нагадаємо, на Херсонщині новомобілізовані підрозділи обстрілюють один одного. Командування не переймається рівнем підготовки мобілізованих та їхнім екіпіруванням.

This publication was produced with the financial support of the European Union. Its contents are the sole responsibility of DW Akademie/ MediaFit Programme for Southern and Eastern Ukraine Програма Медіафіт для Південної та Східної України and do not necessarily reflect the views of the European Union..

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER