На Херсонщині новомобілізовані підрозділи обстрілюють один одного

Серед російських військових почастішали випадки застосування «дружнього» вогню. Командування не переймається рівнем підготовки мобілізованих та їхнім екіпіруванням.

Про це повідомили в Генштабі ЗСУ, передає Центр журналістських розслідувань.

За допомогою мобілізованих росіян, які не мають військового досвіду, російське командування намагається втримати лінію фронту.

«Відомо, що мобілізований особовий склад російських окупаційних військ відправляється на війну з огляду оперативної обстановки. Командування не зважає на рівень їх підготовленості. Таким чином російське військове керівництво намагається утримати лінію фронту. Через слабку організацію взаємодії є непоодинокі випадки так званого “дружнього вогню” між підрозділами противника», – розповіли в Генштабі.

Існують проблеми й з матеріальним забезпеченням військових РФ. Їх відправляють на фронт без елементарного обмундирування – зимового одягу та сезонної форми. Однак, це не зупиняє командування держави-агресора в намірах мобілізувати якнайбільше росіян.

Нагадаємо, в Олешках на Херсонщині ЗСУ вдарили по готелю, де були розміщені мобілізовані з Криму. В оперативному командуванні "Південь" підтвердили удари по зосередженню сил та засобів окупантів у Чарівному, Олешках та Херсоні.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER