Ріші Сунак офіційно висунув свою кандидатуру на пост прем’єра Британії

Колишній міністр фінансів Великобританії Ріші Сунак вирішив боротися за посаду прем’єр-міністра. Його підтримують 126 членів парламенту.

Про це Ріші Сунак повідомив у Twitter, передає Центр журналістських розслідувань.

Наразі Ріші Сунак є лідером у передвиборчих перегонах та планує виправити економіку країни.

«Вибір, який наша партія зробить зараз, вирішить, чи матиме наступне покоління британців більше можливостей, ніж попереднє. Саме тому я бажаю бути вашим наступним прем’єр-міністром і лідером Консервативної партії. Я хочу виправити нашу економіку, об’єднати нашу партію та досягти успіху в нашій країні», – зазначив кандидат на прем'єр-міністра.

Варто додати, що 20 жовтня прем’єр-міністр Великобританії Ліз Трасс оголосила  про свою відставку. Наступного тижня в країні оберуть нового прем’єр-міністра. За інформацією британських ЗМІ Борис Джонсон також планує поборотися за посаду.

Раніше повідомлялося, консерватори обрали нового прем'єра Великої Британії: Джонсона замінить "ручна граната в людській подобі". Ним стала чинна глава МЗС Британії Ліз Трасс.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER