Директора миколаївського КП, підозрюваного у держзраді, взяли під варту

Керівнику комунального підприємства «Миколаївська ритуальна служба» Олександру Сагайдаку обрали запобіжний захід. Чиновника підозрюють у співпраці з російською агентурою.

Про це повідомили у прес-службі Центрального районного суду Миколаєва, передає Центр журналістських розслідувань.

Під час розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу було з’ясовано, що директор підприємства через програму обміну повідомлення зв’язався з російськими агентами. Олександр Сагайдак мав посприяти у підривній діяльності на території України.

«Згодом, підозрюваний надавав інформацію щодо загиблих та похованих на кладовищах м. Миколаєва військовослужбовців ЗС України із зазначенням персональних даних. Також підозрюваний надав інформацію щодо розміщення захисних споруд, блокпостів, порядку їх проходження, шляхів можливого об’їзду, із зазначенням географічних координат», – йдеться в повідомленні суду.

Також директор підприємства знімав на відео захисні споруди Миколаєва та передавав російській стороні.

В судовому засіданні Олександр Сагайдак відмовився надавати будь-які пояснення. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, без можливості внесення застави.

Раніше повідомлялося, що директора комунального підприємства Миколаєва підозрюють у держзраді. Чиновник мав намір організувати потужну агентурну службу Росії.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER