У Миколаєві, попри відсутність електроенергії, працюють усі лікарні – облрада

Медична система Миколаївщини працює безперебійно, незважаючи на тимчасову відсутність електроенергії.

Про це заявила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва.

"У лікарнях запустили генератори, які насамперед забезпечують роботу основної критичної інфраструктури медустанов (реанімації, апарати ШВЛ, діалізу та ін.). Підвезли додаткове паливо для безперебійної роботи. Там, де через необхідність економії напруги не задіяно харчоблоки, харчування організоване шляхом забезпечення сухпайками. У деяких лікарнях розгорнули прилади, які працюють на альтернативних джерелах живлення", – повідомила вона.

За словами голови облради, наразі опрацьовується питання збільшення на майбутнє запасів пального та ще кілька варіантів забезпечення медичних об'єктів гарячим харчуванням, що привіз.

"Також виникли певні проблеми із зв'язком. Зараз у багатьох уже розрядилися телефони. Якщо ви не можете зв'язатися із рідними, заспокойтеся! Нині ситуація в області спокійна. Вони вийдуть із Вами на зв'язок пізніше", – зазначає Замазєєва.

Нагадаємо, в Миколаєві та деяких районах Миколаївської області після ранкових масштабних обстрілів 22 жовтня відсутня електрика. Загалом наразі в регіоні залишаються знеструмленними 188 тисяч 400 абонентів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER