На Банковій закликали українців готуватися до відключень води та світла по всій території держави

Російські війська продовжують завдавати ударів по об'єктах енергетичної інфрвструктури, що може привести до відключень електроенергії та води по всій території України.

Про в ефірі національного телемарафону заявив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

"У нас критична ситуація по всій країні зараз. У нас залежить один регіон від іншого… Тому треба готуватися до того, що як електроенергії, так і водопостачання чи теплопостачання", – сказав він.

За словами Тимошенка, сьогодні в результаті ракетних обстрілів постраждали об’єкти енергетичної інфраструктури.

"Насамперед, в Житомирській області один з об’єктів зруйнований", – сказав заступник керівника ОП та додав, що в Житомирі зараз відсутні електрика та вода.

"По місту Києву було влучання в великий об’єкт енергетичної сфери. Зруйновано багато чого на цьому об’єкті. Зараз на Троєщині та в деяких районах міста відсутнє водопостачання та електропостачання", – сказав Тимошенко.

Він зазначив, що незабаром воду та світло відновлять.

Заступник Єрмака зауважив, що в Україні "у найближчому майбутньому будуть важкі часи" і можливі віялові відключення електроенергії.

Раніше Кирило Тимошенко повідомив, що внаслідок ворожих обстрілів житлової, соціальної та енергетичної інфраструктури Україні завдано збитків на сотні мільярдів доларів

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER