Серед розстріляних на полігоні в Бєлгороді мобілізованих двоє українців з Херсонщини

В мережі оприлюднені списки загиблих мобілізованих РФ внаслідок стрілянини на військовому полігоні в Солоті Білгородської області. Серед них є українці.

Про це повідомляє New Times.

Жертвами стрільців стали 11 чоловік. Серед них двоє жителів України, з Херсонщини – Віктор Кириченко та Тиняков В'ячеслав. Наразі невідомо, чи чоловіки з власної волі пішли на навчання чи були примусово мобілізовані і стали "добровольцями". 

Ще як мінімум 15 людей поранено.

Раніше повідомлялося, що 11 людей загинули і ще 15 було поранено в результаті стрілянини, яку відкрили двоє громадян однієї з країн СНД на полігоні в Білгородській області Росії.

Відомо, що стрілянину влаштували  громадяни Таджикистану: Рахмонов Мехроб і Амінзод Тоджіддін.

За інформацією російських ЗМІ вони розпочали стрілянину внаслідок того, що місцевий підполковник назвав війну в Україні "священною" і зневажливо висловився про Аллаха на репліку таджиків про те, чим є "священна війна" для вірних ісламу.  


Андрій Попов

У журналістиці понад 20 років. Тематика: економіка, місцеве самоврядування, розвиток міста, ефективність використання публічних коштів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER