У Білгородській області РФ на військовому полігоні сталася стрілянина: загинуло 11 людей, ще 15 поранені

У суботу, 15 жовтня, 11 людей загинули і ще 15 було поранено в результаті стрілянини, яку відкрили двоє громадян однієї з країн СНД на полігоні в Білгородській області Росії.

Про це з посиланням на Міноборони РФ повідомляють російські ЗМІ.

"15 жовтня на полігоні західного військового округу в Білгородській області двома громадянами однієї з країн СНД скоєно терористичний акт… Вогнем у відповідь обох терористів знищено", – йдеться в повідомленні Міноборони.

Про обставини події говориться так:

"Під час проведення заняття з вогневої підготовки з особами, які добровільно виявили бажання брати участь у спеціальній військовій операції, терористи відкрили вогонь зі стрілецької зброї по особовому складу підрозділу. На місці працюють правоохоронці".

За даними росісйьских ЗМІ, стрілянина сталася на полігоні у селищі Солоті. Там розташований табір, у якому, зокрема, перебувають понад 100 мобілізованих із брянської області, які відмовлялися їхати на війну в Україну.

Стверджується, що стрілянина сталася близько 10 години ранку, проте відомо про це стало лише ввечері. Постраждалих доправили до Валуйської центральної районної лікарні. Як мінімум двоє з них отримали вогнепальні поранення ніг, ще одного потерпілого поранили у груди.

Нагадаємо, після оголошення Путіним про "часткову" мобілізацію в одному з військкоматів Іркутської області РФ чоловік влаштував стрілянину.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER