Розвідка Британії: РФ не спроможна виробляти ракети так само швидко, як вона їх витрачає

Росія не спроможна виробляти сучасні ракети з тією швидкістю, з якою вони витрачаються. Ймовірно, скоро РФ відчує дефіцит високоточних боєприпасів.

Про це повідомляє Міноборони Великої Британії.

Так, за даними британських розвідників, із 10 жовтня Росія випустила понад 80 ракет, проте половину з них збили сили протиповітряної оборони України. За даними британської розвідки, масові удари по Україні значно спустошують російські запаси.

Російська оборонна промисловість, ймовірно, не здатна виробляти сучасні боєприпаси з тією швидкістю, з якою армія РФ витрачає їх на війні в Україні.

"Ці атаки свідчать про подальше погіршення російських запасів ракет великої дальності, що, ймовірно, обмежить їхню здатність вражати бажану кількість цілей у майбутньому", – йдеться у повідомленні.

Раніше міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що з початку війи проти Ураїни Росія витратила вже дві третини свого арсеналу ракет. Проте в її запасах ще понад 600 ракет різних типів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER