Окупанти вкотре обстріляли Слов’янськ: четверо людей загинули, ще двоє поранені

У понеділок, 10 жовтня, російські окупанти знову обстріляли Слов'янськ Донецької області. Внаслідок удару загинуло чотири людини та ще дві ососби отримали поранення.

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

"10 жовтня 2022 року збройні сили РФ обстріляли м. Слов’янськ із зенітно-ракетного комплексу С-300. Під приціл окупантів потрапив приватний сектор міста", – йдеться у повідомленні.

За інформацією від слідчих, четверо людей загинуло, двоє отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. З-під завалів одного зі зруйнованих будинків рятувальники дістали тіла двох жінок віком 46 і 26 років та 24-річного чоловіка.

"12-річного хлопчика, який також перебував у цій домівці в момент обстрілу, ударною хвилею винесло на вулицю, що врятувало йому життя. Наразі дитина з переломами ребер перебуває у лікарні", – додали правоохоронці.

Всього було пошкоджено 6 житлових будинків та господарських споруд. На місці події продовжуються роботи з розчищення завалів.

Нагадаємо, в Донецькій області російські війська нищать Слов’янськ важкими зенітними ракетами. Поліцейські показали на фото наслідки ударів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER