МЗС Росії: ядерна війна є неприпустимою, вона ніколи не повинна бути розв’язана

Росія дотримується принципу неприпустимості ядерної війни і така війна ніколи не повинна бути розв'язана.

Про це під час брифінгу 6 жовтня заявила представниця Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова, передають російські ЗМІ.

"Російська Федерація повною мірою віддана принципу неприпустимості ядерної війни. Ми неодноразово говорили і підтверджували це. У такій війні не може бути переможців, вона ніколи не повинна бути розв'язана", – сказала вона.

Захарова також заявила, що градус "ядерної риторики" підвищується нібито "НАТОцентричними структурами, НАТОцентричними країнами і тими, хто обслуговує в інформаційній сфері їхні інтереси", не згадавши про погрози представників РФ, зокрема президента країни Володимира Путіна та експрезидента, заступника голови Радбезу РФ Дмитра Медведєва.

"Ми не маємо наміру брати участь у цьому моторошному дискурсі, присвяченому накачуванню ядерної риторики", – заявила представниця МЗС РФ, додавши, що не буде зачитувати "доктринальні документи з цього приводу", тому що позиція країни "не зазнала жодних змін", – зазначила речниця МЗС Росії.

Нагадаємо, Пентагон не має інформації, яка б підтверджувала повідомлення в ЗМІ про те, що Росія може перевозити тактичну ядерну зброю залізницею.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER