Путін підписав закони про анексію 4 областей України

Президент Росії Володимир Путін 5 жовтня підписав "закони про прийняття" до Російської Федерації захоплених територій Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей України.

Про це повідомили російські пропагандистські ЗМІ.

В текстах «законів» про ратифікацію "договорів" про приєднання та федеральних конституційних законах про "прийняття" як суб'єктів РФ, як пишуть російські пропагандисти, Донецька та Луганська області названі «народними республіками, для  Запорізької та Херсонської областей видимість не створювали –  анексували так.

Путін також призначив Дениса Пушиліна тимчасовим виконувачем обов'язків "глави ДНР", Леоніда Пасічника – тво "глави ЛНР", Євгена Балицького – тво "губернатора" Запорізької області, Володимира Сальдо – тво "губернатора Херсонської області".

Саме з цими особами російський президент 30 вересня підписав фіктивні й юридично нікчемні "договори" про прийняття окупованих територій українського сходу та півдня  до складу РФ.

Херсонський ставленик Кремля Кирило Стремоусов уже заявив, що митний контроль на межі між Херсонською областю та Кримом перестав існувати.

Нагадаємо, Зеленський визнав укази Путіна про незалежність деяких українських територій "нікчемними".

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER