Зеленський визнав укази Путіна про незалежність деяких українських територій “нікчемними”

Україна офіційно назвала нікчемними укази президента Росії Володимира Путіна про визнання "незалежності" Криму, так званих "лнр" та "днр", Запорізької і Херсонської областей.

Президент Володимир Зеленський уже підписав відповідний указ.

"Визнати нікчемними, тобто такими, що не породжують жодних юридичних наслідків, укази президента російської федерації від 17 березня 2014 року № 147, від 21 лютого 2022 року № 71, від 21 лютого 2022 року № 72, від 29 вересня 2022 року № 685, від 29 вересня 2022 року № 686, а також будь-які інші рішення, акти та договори, прийняті, видані та укладені на підставі та/або у зв’язку з реалізацією зазначених указів президента російської федерації", – ідеться в документі.

Нагадаємо, Україна не буде вести переговори з президентом Росії Володимиом Путіним. Президент України Володимир Зеленський вже підписав відповідний указ.

Таким чином Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 30 вересня 2022 року "Щодо дій України у відповідь на спробу Російської Федерації анексувати території нашої держави, з метою гарантування безпеки євроатлантичного простору, України та відновлення її територіальної цілісності".

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER