Зеленський офіційно оголосив неможливість перемовин з Росією

Україна не буде вести переговори з президентом Росії Володимиом Путіним. Президент України Володимир Зеленський вже підписав відповідний указ.

Таким чином Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 30 вересня 2022 року "Щодо дій України у відповідь на спробу Російської Федерації анексувати території нашої держави, з метою гарантування безпеки євроатлантичного простору, України та відновлення її територіальної цілісності".

РНБО, нагадаємо, вирішила констатувати неможливість проведення переговорів з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

Нагадаємо, у Північній Кореї вважають законними "референдуми", які російська влада провела на окупованих територіях України. І в цілому підтримують анексію.

Як ми повідомляли раніше, президенти дев’яти країн Північноатлантичного Альянсу з Центральної та Східної Європи  опублікували спільну заяву, в якій засудили анексію Росією українських територій і закликали НАТО суттєво збільшити військову допомогу Україні.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER