Мешканці Снігурівки вийшли проти фіктивного російського референдуму

Переселенці зі Снігурівської громади вийшли на мітинг проти приєднання регіону до Росії. Вони закликали земляків ігнорувати організований окупантами псевдореферендум.

Про це йдеться у їхньому відеозверненні.

Під час акції протесту жителі Снігурівки засудили проведення окупантами референдуму та закликали земляків, які лишилися у тимчасово окупованій Снігурівці, не брати участі у незаконному голосуванні.

"Ми – мешканці Снігурівки сьогодні зібралися на акцію протесту щодо незаконного проведення референдуму в місті Снігурівка та прилеглих селах. Снігурівський край завжди був Україною – був і буде Україною. До Російської Федерації ми ніколи не хотіли і не будемо хотіти. Закликаємо жителів Снігурівки та прилеглих сел, тобто Снігурівської ОТГ, не йти на "референдум" та не брати участь в незаконному проведенні "референдуму". Слава Україні!" – кажуть місцеві мешканці.

 

Нагадаємо, голова Луганської ОВА Сергій Гайдай розповів як триває фіктивний референдум на Луганщині.

Раніше ми повідомляли, що група G7 виступила у Нью-Йорку зі спільною заявою. Міністри рішуче засудили дії Кремля, зокрема, щодо проведення референдумів на окупованих територіях.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER