СБУ затримала зрадницю України, вона перебуває під вартою

На звільнених від окупантів територіях українські правоохоронці продовжують затримувати колаборантів. Одну із них зловили у Харківській області. 

Про це розповіли у Службі Безпеки України:

"За даними слідства, жінка активно співпрацювала з росіянами. У травні 2022 року вона погодилася обійняти псевдопосаду керівника організаційно-інформаційного відділу в місцевій адміністрації у тимчасово окупованому смт. Шевченкове".

У липні зрадниці заочно повідомилиро підозру у колабораційній діяльності. Тоді ж її голосили у розшук.Після звільнення селища правоохоронці встановили місцезнаходження колаборантки та затримали її. Наразі підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

"Ми продовжуємо робити все можливе, щоб всі окуповані території були звільнені, а кожен зрадник відповів за злочини проти України", – кажуть в СБУ.

Нагадаємо, вибуховий пристрій спрацював в квартирі так званої «ректорки» захопленого окупантами Херсонського держуніверситету Тетяни Томіліної. Її важко поранено.

А в Одесі правоохоронці викрили колишнього поліцейського на державній зраді. Він підозрюється в передачі російським спецслужбам персональних даних співробітників СБУ.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER