Російське командування вирішило призупинити відправку нових підрозділів на фронт – Генштаб ЗСУ

На тлі масової відмови добровольців брати участь у війні проти України, російське командування вирішило тимчасово призупинили відправку нових підрозділів на фронт.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Військове командування Російської Федерації призупиняє відправку нових вже сформованих підрозділів на територію України. Поточна ситуація на театрі бойових дій і недовіра до вищого командування змусили велику кількість добровольців категорично відмовитися від перспективи служби в бойових умовах", – йдеться в повідомленні.

За даними відомства, на ситуацію вплинула також правдива інформація про кількість загиблих російських військових з початку повномасштабного вторгнення в Україну.

У Генштабі зазначають, що кількість "відмовників" зросла і через ставлення до поранених. У госпіталях РФ навмисно спрощують діагнози і характер травм, щоб повернути військових на фронт якомога швидше.

Раніше в Головному управлінні розвідки Міноборони повідомили, що у військах РФ іде чергова ротація, яка складається з жителів Далекого Сходу РФ та Камчатки, оскільки вони більш адаптовані до холодної та морозної погоди.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER